Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΖΩΝΙΚΗ.



H επίσκεψη του πρωθυπουργού της μητρός πατρίδος κ. Αλέξη Τσίπρα απέδειξε για μια ακόμη φορά τον μονόδρομο που οδηγούμαστε από τις κυβερνήσεις τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδος.

Ο με σαφή λαϊκή εντολή ενάντια στα Μνημόνια και στην Τρόικα για τη σωτηρία της Ελλάδος, νέος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως δεν αποδέχεται τετελεσμένα και θα αντιταχθεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάθμισης του ψευδοκράτους ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξει τις συνομιλίες που στοχεύουν τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, με μια κυριαρχία, μία ιθαγένεια και μία διεθνή προσωπικότητα, με πολιτική ισότητα, όπως αυτή περιγράφεται από τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Οι δηλώσεις αυτές του Έλληνος πρωθυπουργού δεν αποτελούν απλά δείγμα του ενδοτισμού που χαρακτηρίζουν την πολιτική ηγεσία Κύπρου και Ελλάδος. Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν την ξεκάθαρη προδοτική στάση των εκλελεγμένων ηγεσιών που ποτέ τους δεν αντιλήφθηκαν ότι για εμάς τους Έλληνες της Κύπρου χειρότερη από το κάθε μνημόνιο και την κάθε τρόϊκα είναι η υποταγή στην λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Οι επισκέψεις στα Φυλακισμένα Μνήματα και οι κατεθέσεις στεφάνων στους πεσόντες αγωνιστές της ΕΟΚΑ τόσο από τον Έλληνα πρωθυπουργό όσο και από τους τοπική πολιτική ηγεσία αποτελεί για εμάς τους εθνικιστές την μεγαλύτερη Ύβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου